Publicēsim regulāri

Lapā tiks ik pa laikam publicēti dokumenti un informācija, kas attiecās uz Lato Lapsas kunga publisko attiecību biznesa mašinēriju, viņa uzņēmumu PRAE un citiem uzņēmumiem. Bet Lato taču tikai raksta grāmatas! Publicētajos e-pasta arhīvos ir redzams, kā mūsu censonis vada vairāku savu uzņēmumu dzīvi visos sīkumos “no malas”. Mums ir uzkrāts ievērojams apjoms ar datiem, pa laikam publicēsim interesantāko. Terabaiti datu prasa analīzi. Interesanti klienti, interesantas lietas. Ekseļi, e-pasti, kontu izdrukas. Pat tad, ja ir dziļi vienaldzīgs mūsu galvenais varonis, jāatzīst, ir gaužām interesanti pavērot “no iekšpuses” kā tiek veidota(manipulēta?) sabiedrības doma maksātspējīga klienta vajadzīgajā virzienā.

Ir politiķi, ir lietas, kuras nez kāpēc Lato slēpj. Nav ko slēpt, jo, kā saka pats Lato – nav krīzes, ir tikai nepietiekami daudz naudas ieguldīts “krīzes menedžmentā”. Kuru viņš piedāvā gan baltu, izmantojot konvencionālas metodes savos uzņemumos, gan melnu, sarakstot visādus izdomājumus pietiek.com vai kādā daiļliteratūras gabalā. Klients izvēlas.

Lato varētu beidzot pastrādāt par tiem tūkstošiem eiro, ko tam samaksāja Homburg Zolitūde pēc Maksimas Traģēdijas – 4441.92 eiro par “Sabiedrisko attiecību pakalpojumi – krīzes komunikācija” jeb “krīzes menedžmentu”. Uztaisīt tad sev un klientam spožu tēlu sabiedrībā. Pagaidām izklausās pēc haltūras. Rēķina oriģināls šeit.

Lai vai kā – Lato ir nopelījis uz Traģēdijas rēķina pieklājīgi.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *