Ja pieķer, tad jāmelo

Kamēr lasītāji pēta jau publicētos materiālus, piedāvājam publiski datus par pietiek.com komentētāju IP adresēm.

Pēc tam, kad IP adreses kādu laiku senāk uzpeldēja internetā, mūsu censonis Lato Lapsa publicēja rakstu “Biedrs majors var nepriecāties – PIETIEK lasītāju un komentētāju anonimitātei nekas nedraud”. Rakstā ir sarakstītas pilnīgas muļķības par to, ka IP adreses neesot īstas, tās tiekot automātiski mainītas un tamlīdzīgi, jo Lapsa, redz, vienmēr domā divus gājienus uz priekšu. Nu vismaz cenšas. Saprotams, ka mūsu censonis meloja, melo un turpina to darīt, jo meli – tas ir viņa darbs. Svarīgs ir tikai rezultāts, kā tas viss beigās izskatīsies. Pēc viņa domām visa dzīve ir vienkārši izrāde, kurā patiesība ir tik relatīvs jēdziens, ka tai nav nekādas jēgas un satura.

Bet meliem ir īsas kājas. Protams, ka visas IP adreses ir īstas. Un ir pat komisks piesitiens – šeit mēs izvilkām komentārus ar Lato Lapsas mājas IP adresi un P.R.A.E. IP adresi, ko censonis izmanto. Skaidri redzams, ka nekādas IP adeses sistēmā netiek mainītas gadiem. Gan mājas, gan darbā tās ir nemainīgas un ilgi.

Samērā uzjautrinoši ir arī skatīties kā viņš diskutē pats ar sevi, bet pasūtījuma rakstiem, kuri ir vienaldzīgi lasītājiem, raksta komentārus lasītāju vārdā. Mīl rakstīt arī rupji un prasti, tad gan izmanto kādu citu palamu.

No otras puses ir jāsecina, ka pietiek.com lasītāji un komentētāji mūsu censonim ir mazvērtīgi, jo viņš atklāti tiem melo par viņu pašu drošību – biedrs majors tik tiešām var priecāties un pie kāda no viņiem tiešām var aizčāpot ciemos.

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *